Hävikkiviikko tulee taas!

Havikkiviikko_logo_2014_oranssi_banneri

Kuluttajaliitto järjestää tänä vuonna 7.-13.9.2015 (viikko 37) jo kolmatta kertaa valtakunnallisen Hävikkiviikon. Hävikkiviikko-kampanjan tarkoitus on kiinnittää huomiota ruokahävikkiin ja kannustaa vähentämään hävikin määrää tuotannon ja kulutuksen kaikissa eri vaiheissa. Hävikkiviikko on saavuttanut viime vuosina suurta suosiota eri toimijoiden keskuudessa ja saanut valtavasti mediahuomioita. Kuluttajaliitto sai viime vuonna yli 80 kumppania eri aloilta mukaan viestimään ruokahävikin vähentämisestä.

Viikon tarkoituksena on, että Hävikkiviikkoon osallistuvat tahot nostavat omissa viestintäkanavissaan ruokahävikkiä esille. Kuluttajille voi jakaa vinkkejä ja hävikkifaktoja sekä ennen kaikkea kannustaa kiinnittämään huomiota omiin toimintatapoihin. Tänä vuonna tavoitteenamme on tavoittaa yhä enemmän kuluttajia ja kasvattaa tietoisuutta ruokahävikistä. Kevään aikana tuotamme uutta materiaalia, joka helpottaa osallistumista Hävikkiviikkoon yhä moninaisemmin tavoin. Tänä vuonna materiaali räätälöidään jälleen siten, että jokaisen organisaation ja kuluttajan on helppoa ja luontevaa osallistua toimintaan omalla panoksellaan.

Voitte käydä tutustumassa viime vuoden materiaaleihin ja yhteistyökumppaneihin osoitteessa http://www.kuluttajaliitto.fi/havikkiviikko

Tervetuloa mukaan vähentämään ruokahävikkiä!

Kuva2

Kuva1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s